Familiale bemiddeling

Wat valt onder familiale bemiddeling?

Alle soorten bemiddeling die te maken hebben met jouw gezin of familie, zodat een dure rechtzaak vaak kan vermeden worden. 

icon02-free-img.png

Jouw gezin

Situaties lopen soms vast en de emoties ontploffen? Gesprekken over het gezin , echtscheidingsvraag of als het echt duidelijk is voor beiden : Samen op weg naar een nieuwe stabiliteit.

Dit is het werkgebied van jouw bemiddelaar.

icon02-free-img.png

Conflicten tss Familie

Wat ooit gezellig was is nu niet meer, onderlinge twisten en meningen geven verdeeldheid.We organiseren en bemiddelen om tot oplossing te komen.

icon02-free-img.png

Nalatenschappen

Erfenissen brengen soms gevoelige zaken naar voor die maar beter persoonlijk kunnen aangepakt worden.
Of denk je eraan om met alle betrokkenen over je nalatenschap te praten en tot harmonie te komen om problemen te vermijden?

Werk met een erkend bemiddelaar.

80% van alle bemiddelingen geven een oplossing waarbij beide partijen zich goed voelen. Het blijft steeds vrijwillig en je beslist steeds of je akkoord kan gaan met de oplossingen die naar voor komen. 

Dit alles in een vertrouwelijk kader dat wettelijk is beschermd. Als erkend bemiddelaar kunnen we dan ook dadingen opmaken , EOT opmaken en neerleggen bij de rechtbank , ouderschapsplannen opmaken-aanpassen en indien gewenst neerleggen bij de familierechtbank ter homologatie. 

Een beschermend kader dat al langer bekend is in omringende landen en de laatste jaren ook door onze rechtbanken opgelegd om jouw recht zelf in handen te nemen. 

Het voornaamste is dat JOUW noden en wensen door JOU worden aangegeven. Je wordt GEHOORD en werken SAMEN naar een oplossing. 

VLOT – STRUCTUREEL – WETTELIJK BESCHERMD – VERTROUWELIJK 

Vind meer info op de andere pagina's of neem contact

Een eerste vrijblijvend telefonisch contact van ca 15 minuten is kostenloos en geeft inzicht of we verder kunnen met elkaar. Laat je gegevens achter en passen samen heel snel jouw afspraak in.

Jouw afspraak

We bieden U 2 directe mogelijkheden aan : 

  • Een telefonische afspraak van max 30 min. Hierin bekijken we samen of bemiddeling een oplossing is en leg ik uit wat de mogelijkheden zijn. 
  • Een afspraak alleen of (liefst) met partner voor een kennismakingsgesprek van 1 uur aan 60€. Hierbij gaan we in detail in op jullie noden en wensen en krijg je antwoord op de meeste vragen en beslissen we samen of we een verder traject starten aan een vaste prijs.