Ik heb een bouwprobleem, wat nu?

Bouwproblemen kunnen zeer frustrerend zijn. Het kan enorm veel tijd, geld en energie kosten om ze op te lossen. Soms escaleert het zelfs tot een juridisch conflict tussen aannemer en opdrachtgever. In dergelijke situaties kan een erkend bemiddelaar de oplossing bieden. Procedures brengen vaak vertragingen op die het probleem nog groter maken.

Als bemiddelaar ben ik door doorgedreven scholing getraind in het oplossen van geschillen tussen partijen. Zo hebben we de nodige vaardigheden om te helpen in het vinden van een oplossing die voor beide partijen acceptabel is. Het voordeel van een bemiddelaar is dat hij neutraal is en geen belang heeft bij de uitkomst van de zaak. Daardoor heeft hij geen verborgen agenda en kan hij objectief het traject richting geven aan beide partijen.

Als u een bouwprobleem heeft dat u niet zelf kunt oplossen, aarzel dan niet om contact op te nemen met een erkend bemiddelaar. Deze professional kan u helpen een snelle en effectieve oplossing te vinden, zonder dat u zich hoeft te wenden tot de rechtbank. Dat kan veel tijd, geld en energie besparen – en bovendien stress en frustratie verminderen.

Wat heeft U nodig om direct aan de slag te kunnen?

– Een mail sturen naar gunther@bemiddelaars.net met een korte uiteenzetting van de problemathiek.
– Verzamel alvast de aanbesteding en/of offerteaanvraag , offerte en alle documenten die de samenwerking duidelijk maken.
– Geef ons de contactgegevens door van alle, volgens jou, betrokken partijen.
– We nemen contact op en bespreken op korte termijn de te nemen stappen.

we proberen alle binnenkomende dossiers op te starten binnen de 14 dagen na aanvraag.